Què en saps tu, de bicicletes i parafangos? [Debut​,​LP]

by L'équilibriste

about

DEBUT

Veure a: lequilibriste.bandcamp.com
www.lequilibriste.cat


Aquest disc també és nostre, però el bandcamp no. Si vols adquirir l'àlbum fes clic a sobre la URL anterior o cerca a les teves botigues digitals preferides (discmedi.com/es/disco/2793/lniquilibriste/quno-en-saps-tu--de-bicicletes-i-parafangs)

Indie rock fet a Mallorca

L’ÉQUILIBRISTE neix el setembre de 2007 nodrint-se en la seva major part dels antics membres de la formació Joan Toni Skarabat. Aposten per trencar amb l’experiència musical anterior que es quedà a mig fer. Amb aquest disc s’intenten acostar a la filosofia independent del DIY (do it yourself - fes-t'ho tu mateix).

El disc “QUÈ EN SAPS TU DE BICICLETES I PARAFANGOS?” inclou 10 talls que desprenen un clar caràcter de rock independent de vegades més melòdic i lleuger, d’altres més contundent i guitarrer. El CD s’obre amb “No me fotràs mai mes” on s’atreveixen amb uns jocs de veus poc habituals al rock però que resulten brillants; segueix amb el primer senzill “Aquest món que vivim” on les melodies es barregen amb potents guitarres narrant el dificil que resulta sobreviure mantenint una postura positiva davant del món. Destaca també “Si me vens aixi” on novament guitarres i veus lluiten per prendre protagonisme.

L’ÉQUILIBRISTE està format per Joan Toni Fuster (veu, guitarra i composisió), Alberto Feo (teclats i veus), Albert Riutort (guitarres i veus), Joan Jaume (baix) i Àngel Garau (bateria). “QUÈ EN SAPS TU DE BICICLETES I PARAFANGOS?” ha estat enregistrat, mesclat i masteritzat a Santa Maria del Camí i Santa Eugènia (Mallorca) entre els mesos de juny de 2008 i juliol de 2009 per L’ÉQUILIBRISTE i Mateu F. Ambrós. De la part estètica i visual se n'ha encarregat Tomeu Mulet.

credits

released September 6, 2009

tags

L'équilibriste recommends:

If you like L'équilibriste, you may also like: